Já to spíš myslel tak, že když si tam dáš něco, co sice vypadá hezky, ale pro tebe to nic neznamená, nijak se s tím neztotožňuješ, tak je to prostě takové prázdné, nebo jak to říct, za chvilku tě to omrzí a co z toho? Kdežto když si tam dáš nějaký motiv, symbol, číslo, ... ke kterému máš silný vztah, tak ať už je to škaredé, kýčovité nebo jakékoliv, tak to pro toho člověka něco znamená... Ale je pravda, že lidi si tam většinou dávají věci kvůli nějakým krávovinám, které je za chvilku omrzí... Nebo nějaké své lásky, se kterýma jsou sotva dva měsíce... To je taky jeden z mnoha důvodů, proč si asi nikdy nedám udělat tetování, páč prostě nemám žádnou věc, která by pro mě v životě znamenala tak moc, že bych ji chtěl mít nadosmrti někde vytetovanou a docela pochybuji, že se někdy něco takového objeví. Abych to shrnul, tak moje základní myšlenka je ta, že je prostě jedno, co si o tom myslí ostatní, ale je důležité, co to znamená pro tebe (přičemž je možné, že pro někoho nejvíc znamená to, co si o tom myslí ostatní
). A nejvíc nechápu, když si někdo vytetuje svoje jméno.