Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 12:51:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 42  Další
 PC 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: PC
No však... Nemůže bejt každej cool... :-D

pon 21. úno 2011 20:34:31
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Boom!
Boom!

D_M píše:
No však... Nemůže bejt každej cool... :-D

Ano, ano :D
Já si prostě zvykl na Operu a jsem s ní spokojen. :) K IE mám z nějakého důvodu averzi, Firefox se mi prostě nelíbí a Google chrome ať jde do hajzlu i se svým minimalistickým designem :D

pon 21. úno 2011 20:43:38
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Jo, však ono to nemá ani tak nic společného s tím, jak je ten prohlížeč kvalitní, ale že mají na hovno brand positioning, čili že nemají nic, čím by ten svůj prohlížeč vychválili. Firefox má rozšíření, Chrome má rychlost a jednoduchost. Opera nemá nic. :)
Občas Operu taky používám (když se mi nechce zapínat Firefox, páč tady mám strašně moc panelů pootvíraných), ale neskutečně mě sere tím vyhledáváním, tam nikdy nemůžu nic najít. :)

pon 21. úno 2011 20:45:29
Boom!
Boom!

Opera má taky rozšíření :)
Ale jasné, okopčili to od Lišky blá blá, jsou to svině :D ;)

Ne, tak však ať si každej používá, co mu vyhovuje, že jo :)

pon 21. úno 2011 20:50:19
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Jo, mají rozšíření, ale proslulý je tím Firefox, který na tom staví svoji propagaci. On tam právě píše, že je to divné, že to používá tak málo lidí.

Citace:
The case of Opera is a strange one at first glance. Here is an innovative and powerful browser that’s fast, good looking and has all the features you might want—indeed, it has more features than all the other browsers, and tends to introduce the good things first (Opera had tabs first)—and yet with all of that it still has a tiny market share. Beyond a small, dedicated user base people just don’t use Opera.

Akorát mají na prd ten marketing... :)

pon 21. úno 2011 20:54:12
Psycho
Psycho

Bych řek, že v době, kdy ještě nebyl Firefox tak populární, tak měla Opera navrch, i když nebyla tak rozšířená. Nabízela spousty zajímavejch funkcí, který ovšem využívali spíš pokročilejší uživatelé. Třeba ten správce mailů, s torrentama umí pracovat, gesta posunem myši a další vychytávky. Pak jí holt marketingem Firefox předběhl a nabídnul zajímavý a praktický funkce. Opera se ale dál stylizuje do takovej minoritních a pokusnejch věcí, jako je teď to Turbo nebo Unite...
Ale momentálně myslim, že Opera spíš cílí na mobily... Nevim jaký tam má konkurenty, ale opět to tam pojala po svym a spoustu věcí vychytala - porovnávám na svym mobilu s nějakym tim standardnim Symbianovskym prohlížečem, to bude možná Safari nebo tak něco...

pon 21. úno 2011 21:18:22
Administrátor
Administrátor

Ty gesta myší jsou strašně návyková věc :D Používám to ve Firefoxu a jak se dostanu k jinýmu kompu tak zapomínám, že tam to rozšíření obvykle neni :D
Opera mi nevyhovuje, sama nevim proč. Google Chrome používám obvykle jenom v případech, kdy Max používá Operu. Chybí mi ty věci, co mám ve Firefoxu, například to skvělý vyhledávání (nebo jak se ta funkce nazývá), bez kterýho už prostě nemůžu fungovat :D
Nechápu ovšem uživatele IE. Nevim, co je u něj drží. No, možná to, že nevědi, že maj i jinou možnost, jinak fakt nevim :D

pon 21. úno 2011 21:56:24
Johnny
Johnny

Bratrancovi se do systému dostal vir...win32:sality...vir kterej prej napadá všechny .exe soubory atd...ani avast, nod 32, avg ho nedokáže smazat, jenom avast ho našel. Zkoušel už snad všechny možný antiviry a nic...nemáte s tim někdo nějaký zkušenosti? Nevíte jak na to?... :-?

ned 06. bře 2011 16:14:21
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Hm.. Zkusil bych hledat tady http://viry.cz/go.php v článkách a ve fóru... Nebo obecně googlem...

ned 06. bře 2011 16:33:53
Johnny
Johnny

To on právě hledal no..ale zatim našel jednu odpověď: "Zformátovat disk" ...to by nebyl takovej problém jenomže jemu ten vir napad i externí harddisk...a ten má kapacitu 1TB...má na něm 200GB filmů, 150 GB her...

Jinak mi kompletně odešel monitor. Měl jsem ještě starý CRTéčko, ale sloužilo dobře. V poslední době ale z ničeho nic začal měnit barvy. Normálně při provozu najendou zoranžověl, zmodral. Tu a tam blikal. Včera večer zbělal, bliklo to a bylo zaděláno. Je to furt bílý s černýma čarama a jsou v něm matný obrysy toho co tam bejt má...takže alza.cz to jistí...

ned 06. bře 2011 16:49:13
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 42  Další