Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 01. lis 2024 8:26:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 211 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Další
 Homosexualita 

Vadí vám homosexualita?
ano, všetkých buzerantov bych vyhubil 0%  0%  [ 0 ]
vadia mi, takým ľuďom sa vyhýbam 16%  16%  [ 5 ]
nevadia mi, snažím sa ich tolerovať 35%  35%  [ 11 ]
vôbec nie, veď sú to ľudia ako ostatní 48%  48%  [ 15 ]
Celkem hlasů : 31

Homosexualita 
Autor Zpráva
Mr. Jack
Mr. Jack

Příspěvek Re: Homosexualita
Jeremy píše:
budou se hádat, ale dost možná to nebude to dítě přejímat do svých vztahů, když nebude vidět hádky s druhým pohlavím... já nejsem proti, pro mě je aj homosexualita normální, byť většina přírody je heterosexuální...

s tim nesouhlasim s tim co pises
ja taky nejsem proti (pokud nejde o vychovavani deti), ale normalni to neni

úte 17. srp 2010 18:09:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

rizek1939 píše:
jinak souhlasím s tímto
" dítě by mělo mít právo vyrůstat v pokud možno v standardní rodině, kde každodenně vidí jako vzor normálního chování rodiče opačného pohlaví, naplňujících roli otce a matky a přirozeně ho tak učících, jak se chovat v partnerských a jiných vztazích. Práva dospělých by měly vždy jednoznačeně ustupovat právům dětí."

Každý dítě by na to právo mít mělo, ale u těch dětí v děcáku to tak neni. Podle mě je pro dítě lepší, když vyrůstá u lidí, co ho opravdu milují, než když je celý dětství v ústavu. Tam ty role otce a matky taky dost těžko pochytí. A má to na ně vliv?
To samý děti, co vyrůstaj jenom s jedním z rodičů, protože druhý nejeví nejmenší zájem, nebo třeba zemřel. To dítě může nějakym způsobem ovlivnit vědomí, že o něj rodič nemá zájem, ale může to, kde a jak vyrůstá, nějak narušit jeho budoucí roli rodiče?
Co ale dítě určitě narušuje, je to, když má rodiče agresivní(ho) alkoholiky/a nebo něco podobnýho.

Kdyby existovala nějaká opravdu hodnověrná studie o tom, že dítě může být vyrůstáním u homosexuálního páru jakkoliv narušeno, byla bych určitě proti, ale nic takovýho neznám.
Krom toho jsem zastáncem toho, že by svobodná žena měla mít reálnou šanci adoptovat si dítě (právo na to má, pokud vim, ale myslim, že to neni jednoduchý), což taky zrovna nezapadá do něčí představy o "ideální" rodině :)

úte 17. srp 2010 19:25:55
Psycho
Psycho

rizek: samozřejmě, souhlasit nemusíš :) podle mě to dítě bude vyrůstat naprosto v pohodě.

úte 17. srp 2010 19:41:03
Profil Zobrazit autorovy stránky
Cigaro
Cigaro

No ja nevim , ja bych taky az tak moc proti nebyl, vem si treba ze existujou pripady kdy i ted vychova baba co se treba rozesla s borcem a vychovava ho v podstate s kamoskou, ne nijak oficialne ale i tak... Nevim myslim ze na dite by mohli mit negativni vliv jenom to kdyby treba videl dva chlapy nebo baby se libat nebo tak jinak proste vychova podle mne nemuze mit moc negativni dopad... a potom kdyz uz bude vedet ze jeho rodice sou homosexualove tak uz by mohlo byt dost vyspely na to aby to pochopilo a svobodne se rozhodlo.

Obrázek
S.O.A.D.FaN
C.O.B.FaN

úte 17. srp 2010 20:03:35
Profil ICQ
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

666: aby sa slobodne rozhodlo v čom?

úte 17. srp 2010 20:08:27
Psycho
Psycho

Jestli byt, nebo nebyt homosexual asi. :)
A jako jak tady padlo, ty decka stejne vyrustaji bez mamky a tatky, takhle by aspon meli rodice, kteri by ho milovali. A argument, ze prava deti, by mela byt nad pravy rodicu, je sice pekny, ale to by se pak asi mely zakazat rozvody, ne? :)

úte 17. srp 2010 20:21:07
Administrátor
Administrátor

Spíš hádky a neshody mezi rodiči, protože než aby se dítě dívalo na to, jak se rodiče nemohou vystát, to už je fakt lepší, když se rozvedou a dítě má možnost vyrůst v klidu.

666: jestli to bylo myšleno takhle, tak orientace není otázkou volby... homosexuální chování jo, ale orientace jako taková rozhodně ne.

úte 17. srp 2010 20:31:16
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

tak to som zvedavý kedy za mnou niekto príde a dá mi na výber ... :-?

úte 17. srp 2010 20:35:03
Psycho
Psycho

seš jako zvědavej až za tebou dojde nějakej chlap a řekne ti ať mu dáš pusu? :D to budeš mít pak dvě možnosti... buď to neuděláš... a nebo to uděláš... ve druhym případě budeš mít dvě možnosti... budeš to dělat jen tak, ale seš hetero, nebo to budeš dělat protože seš homo :)

úte 17. srp 2010 20:39:37
Profil Zobrazit autorovy stránky
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

keby bol pohľadný, tak prečo nie :D ženskej by asi ani to nepomohlo :D (to bol akože coming out :D)

úte 17. srp 2010 20:41:32
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 211 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Další