Re: Prezidentské volby 2008
Já to minulej pátek poslouchala v rádiu a byla jsem pořád znechucenější a znechucenější. Ke konci jsem se pak dívala i na televizi, ale ten konec mě přímo rozzuřil.
Jinak já jsem vcelku spokojená s tim, jak nás současnej prezident reprezentuje, má sice svý mouchy, ale ty bude mít stejnak každej
Švejnara neznám, poprvé jsem o něm slyšela před několika týdny v souvislosti s kandidaturou. Moc se mi nezamlouvá představa, že by tenhle člověk měl bejt českym prezidentem. Ne že bych si myslela, že by nás špatně reprezentoval, to snad ne, ale má americký občanství, kterýho se v případě nutnosti bude těžko vzdávat -- a to je podle mě špatně, protože by měl bejt v ČR doma nejen podle občanky, ale i "srdcem", je to přece prezident.
Ale je těžký mít mu to za zlý, odešel odsud jako mladík.
A ani tu kandidaturu mu nemůžem vyčítat, protože kdo z nás by nevyužil možnosti ucházet se o něco tak prestižního jako je funkce hlavy státu
No ale nejvíc mi vadí, že snad minimálně 90% lidí, co jsou pro Švejnara, ho stejně jako já předtim neznali, nic o něm nevědi, tudíž jim nejde o osobu pana profesora Švejnara, ale jenom o to, že to neni Klaus.