aneb poučme se z chyb našich známých
... tenhle topic sem založil, protože si myslím, že by vás mohlo zajímat jak se postupuje při zařizování různých akcí a pořádání festivalů a těchhle blbin... nevím jestli někdo z vás třeba něco taky pořádá, nebo má zkušenosti od svých známých s pořádáním takových akcí... mohli bysme si takhle pěkně radit a pomáhat... víc hlav víc ví
TAK... hlavní věc pro mě... dnes sme s kamošem sepsali stanovy našeho občanskýho sdružení, který budeme v nejbližších týdnech oficiálně zakládat. Sdružení se jmenuje
Neon Light Society a budeme se zabývat pořádáním různých kulturních akcí ať už ve městech nebo na venkově... rádi bychom rozjeli nějaký amatérský divadelní spolek a vůbec celkově pozvedli kulturní život ve vesnicích v našem kraji.
Založení občanskýho sdružení a vůbec vysvětlení o co jde je moc pěkně sepsaný na techhle stránkách:
http://obcan.ecn.cz/index.shtml?w=u&x=132554 mno... a v rámci Neon Light Society chci v půlce září uspořádat třídenní hudební festival (dvě noci) v okolí Brna. Festival se jmenuje
Degeneration Next 2010 a je to jakoby navázání na minuloroční Degeneration Next Párty na chatě mýho kámoše, kde hráli čtyři kapely a bylo tam zhruba 40 lidí.
Pokud to budete vidět stejně jako já (tzn. že je to dobrý nápad) rád bych se tady s váma dělil o to, jak při zařizování takovýho festivalu postupuju
samotnýho mě to zajímá i z toho důvodu, že to bude vlastně takovej "deníček", takže když budu potřebovat zjistit něco co sem udělal, tak to bude prostě tady
co myslíte? zajímalo by vás to? samozřejmě rád uslyším vaše názory na moje plánovaný kroky a vaše rady taky vezmu v úvahu. Jelikož sem na to sám, tak to bude asi docela záhul, nicméně mě to nabíjí dost pozitivní energií a nakopává kupředu, protože TVOŘÍM nějakou hodnotu, kterou si pak ostatní budou užívat
vzhledem k tomu, že to chci dělat celej život (nebo teď to vidím jako práci, která mě opravdu láká a motivuje), tak tahle praxe pro mě bude ta nejlepší škola
TAKŽE! CO UŽ SE UDÁLO?...
- měl jsem od jednoho kámoše kontakt na rockovou hospodu Sokolovna v Hrušovanech u Brna, kde by byl ideální (podle fotek) prostor pro takovej menší festiválek, nicméně dozvěděl sem se, že má týpek už 15 let problémy s obcí kvůli hluku a tak může pořádat jen devět akcí ročně a jen jednodenní, takže tohle padlo... a já musel začít přemýšlet kde bych to tak dál mohl uspořádat...
- napadlo mě malý travnatý letiště, kterých je všude kopec... prohledal sem net a našel Letiště Medlánky, napsal email, ale neodpověděli
hájzli... stejně jako Olympia centrum, kterým jsem psal ohledně pronajmutí novýho Amfiteátru v novým Olympia Parku...
- jediný kdo odpověděl, byl městský úřad Brno-Líšeň, který sem žádal o pronajmutí pozemku v Mariánském údolí, což je oblast na okraji Brna, ti mi napsali, že to nepatří městu, ale nějakýmu týpkovi jménem Belcredi
asi mafoš
mno ale jediný co sem našel, byl jeho hotel. Tak sem napsal na recepci, a požádal je o kontakt na majitele pozemků. Slečna byla moc hodná a poslala telefonní číslo...
- týpkovi sem před pár chvílema volal a říkal, že by nebyl proti, ale že když tam v okolí byl naposledy před rokem festival Semtex Culture, tak se ten zvuk nesl celým údolím až do Líšně, kde si lidi stěžovali (páč borci hráli až do jedné do rána) a zasahovala tam i policie, takže to byl prej docela trapas... mno a taky nesmí moc pršet předtím, páč je to tam prej hodně podmáčivý a nějaký skautíky tam po třídenním dešti museli zachraňovat hasiči
...
- takže teď je na mě, abych zjistil, jaký jsou možnosti hudební produkce v Mariánským údolí, takže napsat asi na hygienu a obecní úřad ještě jednou...
Jinak co sem zjistil, tak pronajmutí nejmenší stage (7x10 metrů) stojí 12000 (nevím na jak dloho, asi prostě na akci) taky zajímavej ceník:
http://www.joinmusic.net/cenik.asp?s=7Takže tak...
co myslíte, zajímá vás tohleto? Máte nějaké rady, tipy, triky?