Autor |
Zpráva |
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Re: Facebook
Hawkey: To byl jen takový transfer k myšlence, že mi poslední dobou připadne, že česká mentalita je taková, že upřednostňuje menšinu nad většinou. Ale jinak to fakt nemá cenu. Hlas lidu rozhodl, že bude využívat facebook, ty s tím můžeš nesouhlasit, ale nemůžeš se divit, že na tebe lidi neberou až takový ohled... linda: Tak samozřejmě, že mu to může přetlumočit či poslat, ale když se tak nestane, tak za to přece nemůže facebook, ale ten konkrétní člověk. Lidi mají tendence směřovat svou zlobu na prostředek, když by ji měli směřovat na člověka, který ten prostředek využívá. Viz. jak onehdá Katuna nadávala na televizi, že kvůli ní nemůže spát, protože ji mají rodiče nahlas.
|
ned 09. říj 2011 14:25:02 |
|
|
TolSinion
Marmalade
Registrován: čtv 20. srp 2009 22:03:24 Příspěvky: 1399 Bydliště: Někde mezi monitorem a židlí :)
|
Maxipes Fík píše: linda: Tak samozřejmě, že mu to může přetlumočit či poslat, ale když se tak nestane, tak za to přece nemůže facebook, ale ten konkrétní člověk. Lidi mají tendence směřovat svou zlobu na prostředek, když by ji měli směřovat na člověka, který ten prostředek využívá. Viz. jak onehdá Katuna nadávala na televizi, že kvůli ní nemůže spát, protože ji mají rodiče nahlas. Ale vždyť my mluvíme o lidech - kolikrát jsme to tady už já nebo Hóky zmiňovali ? A vůbec, končím.. každý máme na tohle jiný názor i zkušenosti.
ned 09. říj 2011 14:30:02 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
TolSinion píše: Maxipes Fík píše: linda: Tak samozřejmě, že mu to může přetlumočit či poslat, ale když se tak nestane, tak za to přece nemůže facebook, ale ten konkrétní člověk. Lidi mají tendence směřovat svou zlobu na prostředek, když by ji měli směřovat na člověka, který ten prostředek využívá. Viz. jak onehdá Katuna nadávala na televizi, že kvůli ní nemůže spát, protože ji mají rodiče nahlas. Ale vždyť my mluvíme o lidech - kolikrát jsme to tady už já nebo Hóky zmiňovali ? To je jak když mluvíme do zdi
ned 09. říj 2011 14:30:48 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Aha, nedorozumění. V tom případě mě celá tahle debata vlastně nezajímá. Vaši kamarádi jsou dementi, no, to je jednoduché a vyřešené.
|
ned 09. říj 2011 14:34:42 |
|
|
Hawkey
Boom!
|
Maxipes Fík píše: Aha, nedorozumění. V tom případě mě celá tahle debata vlastně nezajímá. Vaši kamarádi jsou dementi, no, to je jednoduché a vyřešené. No a potvrdilo se to, že ty seš sebestřednej ignorant, protože jsi ty naše příspěvky ani pořádně nečetl. Protože Max má samozřejmě vždycky co? Pravdu. Tak co by četl názory ostatních Maucta!
ned 09. říj 2011 14:37:24 |
|
|
linda
Administrátor
|
Jo, mluvíme o používání Facebooku (používání Facebooku lidmi, pochopitelně), ne o technologii. To jsem tady už psala, nebo ne? Vždyť říkám, že si asi nerozumíme edit: no vida, už jste to vyřešili
|
ned 09. říj 2011 14:39:28 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Hawkey: To už je trošku demagogie, nemyslíš? Nečíst a špatně pochopit jsou dvě naprosto rozdílné věci. Sebestředný ignorant samozřejmě jsem, všichni jsme, jen někteří z nás si to připustí.
|
ned 09. říj 2011 14:53:55 |
|
|
Hawkey
Boom!
|
Maxipes Fík píše: Hawkey: To už je trošku demagogie, nemyslíš? Však jsem to myslel jen tak napůl vážně Maxipes Fík píše: Sebestředný ignorant samozřejmě jsem, všichni jsme, jen někteří z nás si to připustí. Jo, to je lidská přirozenost. Ale někteří z nás se to snaží potlačit Ale to už jsme
ned 09. říj 2011 14:59:38 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Spíš než potlačit bych řekl zdánlivě zamaskovat. I když děláš dobré věci, třeba pomáháš druhým, tak podvědomě to všechno děláš pro sebe [pomůžu mu, protože mě pak bude mít radši a já se budu cítit líp (tuhle část se spousta lidí zdráhá připustit, nebo si ji vůbec neuvědomuje), v řeči křesťanů: pomůžu mu, protože mě bude mít radši, já se budu cítit líp a já pak půjdu do nebe].
|
ned 09. říj 2011 15:19:40 |
|
|
Hawkey
Boom!
|
Maxipes Fík píše: Spíš než potlačit bych řekl zdánlivě zamaskovat. I když děláš dobré věci, třeba pomáháš druhým, tak podvědomě to všechno děláš pro sebe [pomůžu mu, protože mě pak bude mít radši a já se budu cítit líp (tuhle část se spousta lidí zdráhá připustit, nebo si ji vůbec neuvědomuje), v řeči křesťanů: pomůžu mu, protože mě bude mít radši, já se budu cítit líp a já pak půjdu do nebe]. Hmm... když to vidíš takhle....
ned 09. říj 2011 15:25:30 |
|
|