Re: Hra na hudební nástroje
TolSinion píše:
Já ji chci domů... budu jí vařit, prát a uklízet..
První týden možná?
...
Jinak děcka, shánět kombo (s mýma nárokama) je fakt natórčr
Dva měsíce jsem nic nenacházela, nebo už byly ty komba zabrany, nebo byl majitel až moc daleko. Takže teď nedělám nic, protože nemám čas něco hledat a hlavně mě to nebaví
V Prostějově máme jedny úplně pidihudebniny, kde borec prodává věci celkem za levno a sežene za lepší cenu skoro všecko, co by tak člověk chtěl, ale prostě moc nechci něco novyho, když seženu lepší v bazaru... I když kdy najdu něco, co by se mi líbilo? Kravina
Teď mi třeba ten borec nabízel tranďák od Randallu, kterej se normálně sežene nad 7000 a on by mi ho prodal za 5.600.. Jenomže tranďák. (Asi pořád doufám, že se ke mně nějakým záhadným způsobem dostane celolampa, kterou by si oblíbila i moje peněženka. Samaro, ty blbko... ) Takže to asi vezmu, aji když potom budu litovat. Takže v nejbližší době, až tu sviňu dotáhnu dom, si tu budu jen tak poplakávat
A vlastně začínám uvažovat, jestli nekoupím přece jen něco menšího. Bubeníka (už zas) nemáme a zatím nechceme, takže mi bude nějaká velká kráva zbytečná. Aaaaaaaaaaaaa, to je dilemaaaaa