Autor |
Zpráva |
Samara
Marmalade
Registrován: sob 28. kvě 2011 22:12:20 Příspěvky: 1250 Bydliště: SKARO
|
Re: Hra na hudební nástroje
Tak sám majitel mi potvrdil, že to kombo Kettnera je leda na rock a okrajovej slabší metal... + mi ještě naházel tipy na další obdobný komba na trošku tvrdší hudbu. Jsem hrozně ráda, že mi to nijak nenutil a fakt poradil, protože poslední dobou jsem narazila jen na samý zvířata, který se to prostě snažili jen prodat. Takže jdu hledat dál a třeba ještě dneska na něco narazim Majitel LP se mi neozval, asi jsem se až moc vyptávala... Nebo už našel majitele. Snad do večera napíše teda... Zatim koukám na dalši kejtry, ale na většinu z nich jsem našla spíš negativní ohlasy, tak nevim. Ještě ohledně staggu, to je fakt velkej risk nevěřim tomu, že by měli v nižší cenové kategorii něco slušnýho, ať už je to kytara, nebo kombo. Radši se po Staggu ani nedívám Jeremyho kejtra je pěkná Snad se teda někdo najde.... Tols: A jinak se sedmičkou máš nějaky zkušenosti, nebo si ji fakt chceš jen tak někde vyzkoušet, koupit bazar a zjistit, jestli by tě to vůbec bavilo?
_________________ we're all gonna die
|
stř 17. srp 2011 15:19:32 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
K zežrání Jeremy, skoro jsem se zamiloval, ale jako výzdoba pokoje ni, moc drahé
|
stř 17. srp 2011 21:14:44 |
|
|
TolSinion
Marmalade
Registrován: čtv 20. srp 2009 22:03:24 Příspěvky: 1399 Bydliště: Někde mezi monitorem a židlí :)
|
Zkušenosti ? Né, jen jsem si jednou dvakrát něco zahrál.. Jde jen o to, že má větší zvukovej rozsah. Teoreticky bych mohl hrát v podlazení od Ačka po Fko (Meshuggah, Periphery a všeobecně djent), což si teď nemůžu dovolit. Ale začínám se přiklánět spíš k možnosti koupi lepší šestky a volby strun tak, aby vrchní hranice byla dejme tomu drop c a spodní Ačko. To je podle mě realizovatelný. Teda, aspoň si to tak představuju // i když pravda je, že je celkem zbytečný dělat to takhle, protože stejně všichni kdo hrajou Ačko a níž jedou na sedmistrunky, takže by mi chyběla struna.
stř 17. srp 2011 21:39:06 |
|
|
Samara
Marmalade
|
Tols: Jo takhle nejlepší by bylo koupit šestku i sedmičku, co Šestka je ale možná i univerzálnější, pokud teda nemáš představu o tom, že budeš hrát jen určitý kapely a ostatní tě nebude zajímat. A taky, co máš teď doma, že.... Jestli je to hratelný, tak ta sedmička nebude zbytečná A vůbec, radši přestanu cokoliv psát, vůbec tomu nerozumím Btw. Jeremy? Co říkáš na tohle? http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... dohodou=onZrovna tomu borcovi píšu, jako jsem to udělala se 3ma dalšíma kytarama během posledních 20ti minut Pán od LPčka mi neodepsal, asi se mu nelíbilo těch stopadesát otázek. Ta Džeksonka se mi teda nelíbí vzhledově, ale cena je poloviční, než nová. Na hudebním fóru o ní není ani zmínka a Youtube mi moc nepomůže, a až na podezřele nízkou cenu se netváří nijak špatně No a v dohledné době sem asi hodím ještě pár dalších odkázků na kejtry.. Všecko podle toho, jestli mi ostatní odepíšou.. Ale je to tórčr EDIT: Tyjo, sice by mi bylo jedno, jestli bych hrála na růžovou kejtru, nebo kejtru, ze které by trčela barbie hlava, v tomhle jsem flegmatik... Ale to véčko je fakt neuvěřitelně hnusný Takže beru zpět, nikdo nic nečetl
|
stř 17. srp 2011 22:22:46 |
|
|
TolSinion
Marmalade
Registrován: čtv 20. srp 2009 22:03:24 Příspěvky: 1399 Bydliště: Někde mezi monitorem a židlí :)
|
stř 17. srp 2011 22:43:51 |
|
|
Samara
Marmalade
|
Jo. Prostě se dá přežít všecko, ale véčka vypadají příšerně uměle, jako hračka, stupidně a tak A taky spešl kufry a prostě je to nepraktický tvar... Hotový tórčr. Edit: Cháááá, tak mi odepsal ten borec s LP Snad se s ním budu schopná nějak domluvit, jeho pravopis je při nejmenším... Kuriózní
|
stř 17. srp 2011 22:45:58 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
hlavně to uhádej na ty 3200 max 3400... je to sráč! ... a Včka taky nemusim já radši: nebo nebo
|
čtv 18. srp 2011 11:40:37 |
|
|
Samara
Marmalade
|
|
čtv 18. srp 2011 12:22:36 |
|
|
TolSinion
Marmalade
|
Tak jsem se rozhodl. Koupím si sedmistrunku, nejspíš od Schectera - zdá se mi to jako nejlevnější varianta. Teda, pokud se mi podaří někde udat notebook co jsem nedávno vyhrál..
stř 24. srp 2011 12:47:17 |
|
|
Samara
Marmalade
|
|
sob 10. zář 2011 19:00:08 |
|