Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 8:28:09

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1017 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 102  Další
 Filmy (2) 
Autor Zpráva
Boom!
Boom!

Příspěvek Re: Filmy (2)
lusius píše:
..a to že tam boli tie scény akože romatnické mi nevadilo, aj preto sa mi tá kniha tak páčila, že sa to tam začao konečne tak páriť....ale tam to bolo také prirodzené a vtipne podané, zato tu vo filme, to natočili niekedy neuveritelne trápno, až som nechápala že to tí herci dokážu tak zahrať...

Přesně tak. Křečovitej trapnej humor.
Že máte blbej dabing, to máte blbý no :D Českej dabing Snapea mi příjde výbornej.
A na Draca mi nesahejte, ten tomu aspoň občas dával takovou psycho-šťávu :happy:

stř 22. črc 2009 17:41:05
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

V kine s dabingem? To je teda jeble, ale pochopitelne :) V originalnim zneni to v kine nehraji?

stř 22. črc 2009 17:46:46
Boom!
Boom!

MaxFriik píše:
V kine s dabingem? To je teda jeble, ale pochopitelne :) V originalnim zneni to v kine nehraji?

Hrají.

stř 22. črc 2009 17:48:11
Profil Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

mno neviem či u nás to hrajú s titulkami? predsa je to stále pre detská, ale mne tam ten dabing neskutočne lezie na nervy, aj keby bol dobrý (čo nie je)
a k filmu, som hlboko sklamaná, neviem ktorý dilino zadrel, že najlepšie sfilmovaná časť?? :-? včera som do druhej v noci opäť čítala 6-ku, ale to som nemala robiť, bo takto som vedela všetko do detajlov a o to ma film viac nasral...
povedzte mi na kieho tam drbali také scény, ktoré v knihe neboli za to vynechali polovicu podstatných veci z nej??? ja to fakt nechápem, veď som si myslela že autorka na scénary a pri natáčaní spolupracuje...
to vynechanie záverečného súboja, to že nám vôbec nepredstavili Billa Weasleyho, ten trapný bozk Ginny s Harrym... srdce mi plače :cry:
hermiona síce mala pekný výstrih ale jej herecké výkony mi už začínajú liezť na nervy, harry vyzeral ja čurino, ale na to som si už zvykla... jediné kedy som sa fakt smiala bolo keď bol omámený elixírom šťastia (pre tých čo čítali alebo videli) to bola fakt sranda :D
jedine ten ronisko stál za to, a vidím, že aj začal posilovať, pekný klučina z neho vyrástol :lol:

stř 22. črc 2009 18:09:15
Psycho
Psycho

mike sullivan píše:
jo a jinak před tejdnem jsem byl na Době ledový 3 ve 3D... Kvalita týhle série sice pomalu klesá, ale pořád je to pěknej film :) a ten 3D efekt nebyl v 90 % filmu postřehnutelnej... takže jedinej pořádnej zážitek, kterej jsem si z toho 3D odnesl, byly otlačený uši a nos od brejlí... takže fajn :lol:

Vždycky mě zajímalo jak v tom 3D vypadaj normální filmy... :D Já byl jen jednou v Imaxu na nějakym T-Rexovi nebo tak, něco s dinosaurama... Dějově kravina, ale dělaný na 3D efekty... Tak po tý stránce OK...

Na Pottera se chystáme. Brácha to čet, tak to chce vidět.. Původně chtěl do kina, ale když čet ty recenze, tak ho přešla chuť :D Tak nevim, časem...

Dneska sem viděl to "Koralína a svět za tajnými dveřmi". :up: Paráda... Příběh dětskej, ale pěknej - originální, zajímavej... asi že je to podle knížky no... Zpracování parádní :) V době Dob ledových X, Madagaskarů a podobně je to hodně příjemná změna. Takový umělečtější, temnější, strašidelnější a při tom pěkný. Takovej styl mám rád. Soundtrack pěknej. Dost váhám mezi 4 a 5 hvězdama... Uvidim jak se mi to uleží... :) Je to tak na 4,5 pro mě...

stř 22. črc 2009 21:51:34
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Tak jestli jsi nevidel Nightmare Before Christmas a Corpse Bride, tak smele do toho :) Mas to podobny styl, akorat se tam zpiva, no :)

stř 22. črc 2009 22:52:35
Psycho
Psycho

Mrtvou nevěstu sem viděl, ale Koralína byla lepší :)

čtv 23. črc 2009 10:14:56
Psycho
Psycho

Burn Afet Reading This movie was rated 3.5 stars out of 5
The Curious Case of Benjamin Button This movie was rated 3.5 stars out of 5

sob 25. črc 2009 18:36:48
Shimmy
Shimmy

tak jsem si po delší době znova zhlídnul Schindlerův seznam... no prostě

This movie was rated 5.0 stars out of 5 This movie was rated 5.0 stars out of 5 This movie was rated 5.0 stars out of 5

ještě se vám teda musim pochlubit s naprosto luxusní sběratelskou edicí tohohle filmu, kterou jsem si před pár lety koupil:
Obrázek

ned 26. črc 2009 16:51:45
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Páni, tobě se ten film asi fakt líbí... :D
Pěkná edice, co že to všechno obsahuje? Figurku Schindlera nikde nevidim... :D
Jinak film fakt pěknej, ale ke svejm nejoblíbenějším bych ho neřadil... This movie was rated 5.0 stars out of 5

ned 26. črc 2009 17:20:52
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1017 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 102  Další