Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 22:41:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 922 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 93  Další
 Seriály :) 
Autor Zpráva
Shimmy
Shimmy

Příspěvek Re: Seriály :)
ale no ni, už bude teplo, půjdeš sbírat staré železo po polích :)

úte 15. bře 2011 23:27:44
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Já už dávno vím, že D_Movi komentáře k seriálům nemám brát vůbec vážně (resp. jeho prvotní [první dvě, tři série] názory). O Shieldu říkal, že je to kokotina (nebo něco takového), o Wire říkal, že jako fajn, ale nic moc. Čili, vůbec neberte v potaz jeho názory na seriály. Vzpomněl jsem si teď na House, čli je dost možné, že by tomu ve třetí sérii dal 5*. :)

stř 16. bře 2011 0:54:37
Psycho
Psycho

:-D Začátek Shieldu se mi vážně tak zdařilej nezdál a za tim si stojim. Pořád z toho mám pocit, že se tam fakt hodně hledali a vlastně ani moc nevěděli co z toho nakonec bude. Naštěstí zhruba od 5. série se zdálo, že začli trochu plánovat i dopředu.
Ten seriál je strašně dlouhej. 7 sérií... Z toho první půlka je taková normální, maximálně lehce nadprůměrná... No a to je asi hlavní nevýhoda toho seriálu, protože si to nedrželo furt skvělou úroveň, ale až tak od 5. série...
Wire si držel úroveň pořád, ale chtělo to do toho proniknout, protože sem nikdy dřív nic takovýho neviděl. Bylo to trochu náročnější no...
House je prostě blé... :-D Na tom se nic nezmění, i kdybych se díval dál... :-D

stř 16. bře 2011 9:49:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Tak jo no, Shield hotovej... *cool* Bohužel mi na to asi nevyšla zrovna správná nálada, ale co...
Stejnak ten poslední díl už nebyl tolik překvapivej. Jen sem čekal, že se picne i Vic... To sem viděl jako jediný rozumný východisko už od 1. série, jak by z toho mohl vyváznou se ctí... :-D Tak trochu šok, jak se s tim nakonec vypořádal, i když to nechali takový kulišácky otevřený... Ronnie jel v seriálu od začátku tak trochu křoví, takže chápu, že ho nakonec strčili za katr, i když si to zasloužil asi nejmíň. Každopádně Shane byl nejlepší... Postava i herec super... Předčil i Vica... U něj sem ten jeho konec začal tušit asi až začátkem tohohle dílu, takže paráda...
Každopádně celkově zajímavý, jak se tou poslední sérií a hlavně posledních pár dílů ten seriál úplně proměnil.... Nebo mi to tak nějak přišlo...

Celkově 5 hvězd... Sice by se dala dost možná i 1-2 série vypustit... Ale proměna a nabalování problémů od začátku do konce byly dost fajnový. Super, že se z toho nestala po tolika sériích sračka, ale právě naopak ta kvalita stoupala...
Jen mě trochu zklamal ten Wagenbach :D Moc kladná postava. Ze začátku se u něj projevovaly určitý problémy, pak uškrtil tu kočku... Tak sem čekal, že u něj bude taky nějaká proměna, ale v podstatě furt stejnej od začátku do konce...

stř 16. bře 2011 22:05:21
Psycho
Psycho

Právě ten konec byl skvělý, jak venku slyšel to policejní auto, uvědomil si, že už nikdy nebude dělat tu práci, kterou tak miloval, vytáhl tu pušku, člověk si říkal, že se fakt zastřelí, ale ono ne, jenom se tak sviňsky podíval a odešel. To si jen člověk řekl: "Zmrd." A konec. :) A ještě bylo super, jak Wagenbach zatýkal Ronnieho a Ronnie říkal: "Za co?" a Wagenbach: "Za posledních pět (nebo tak nějak) let." :)

stř 16. bře 2011 22:10:09
Psycho
Psycho

A mám za sebou dvě série Wire.

1. série
Dokonalost, miluju tohle prostředí - drogy, negři, trosky.
This movie was rated 5.0 stars out of 5

2.série
Tohle bylo pro mě o dost míň záživné, ale ten scénář a šecko je tak dobře napsané, že to člověka baví i tak. Celkově to ale bylo slabší, míň napínavé a tak.
Je to někde mezi This movie was rated 3.5 stars out of 5 a This movie was rated 4.0 stars out of 5

stř 16. bře 2011 22:14:54
Psycho
Psycho

Jo, za poslední 3 roky... :-D Vic tyjo masér no... Ale vlastně se stylizoval do tý samý postavy jako v prvnim díle... Tam si člověk taky řekl "zmrd"... Nic dobrýho mu člověk nemůže přát, když odpraví kolegu jen protože si chce krejt zadek... Později sem to považoval tak trochu za morální rozpor. Když udělal takovouhle sviňárnu, tak se později několika zdráhal a snažil se bejt dobrej polda... To je ten paradox a genialita tý jeho postavy. Snaží se bejt dobrej polda, ničit zločince a kurevsky se mu to dařilo, i když kolikrát né košér, ale zároveň působil dost škody... Prostě zkorumpovanej :-)
Btw. ten konec působil tak trochu otevřeně... Odchází s bouchačkou... Nikdo neví co se stane nebo udělá za rohem... Působilo to na mě: "nedostanou mě, nepoloží mě to, najdu způsob, jak bejt zase polda na ulici..." nezlomnej...

Wire:
Mně se 2. sérka dost líbila myslim :-) Bylo to takový jiný, spousta novejch zajímavejch postav a prostředí... I když možná ze začátku to tak nepůsobilo. Každopádně sem si potom oblíbil toho týpka dělníka - jak hrál v GK toho ukecanýho... :-)
Trochu spoiler: Myslim, že teď už to vůbec jako 2. sérka dál nebude a vrátí se to do stylu/prostředí 1. série. Ale pár postav se tam časem objeví a o kontejnerech myslim ještě uslyšíš :-) Každopádně myslim 4. série byla asi nej...

stř 16. bře 2011 22:20:45
Psycho
Psycho

Hlavně mi ve druhé sérii vadilo, že se tam vůbec nezabývali těma hlavníma postavama (jako Jimmym, Kimou a tak), to jenom tak lehce ze začátku a pak prakticky vůbec, jen se řešil ten případ.

A konec Shieldu na mě otevřeně nepůsobil vůbec. Prostě jen viděl, že polda už nebude, tak to zdánlivě vypadalo, že se chce zabít, ale pak si uvědomil, že má sice práci, kterou nesnáší a už nikdy neuvidí svou rodinu, ale přece jen je aspoň živý a na svobodě, takže se s tím nějak popere, začne nový život a bude v pohodě. Takhle jsem to cítil teda.

stř 16. bře 2011 22:26:48
Jet Pilot
Jet Pilot

kámoška má puštěnou prima cool a kouká na dabovaný Big Bang Theory :|

pát 18. bře 2011 15:55:42
Profil ICQ
Sad Statue
Sad Statue

jj to i já od po do čt to dávaj :) na COOL
teď zvažuju že si to objednám i na dvd

pát 18. bře 2011 16:00:35
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 922 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 93  Další