Myslim, že kolem 7.-8. dílu... Dávám tak jeden za týden. Střídám to s Generation Kill, kde sem viděl myslim 4. díl z šesti... Shield je teď fakt super. Tak nikam nespěchám, protože až to dokoukám, vim že se k takovýmu požitku ze seriálu hned tak zase nedostanu... Generation Kill se mi cca do 2. dílu zdál docela nudnej, místy fádní a moc se tam neděje, ale teď se 4. dílem sem tomu přišel na chuť. Je to prostě o tý kultuře, o době, o lidech... a prostě trochu jako Wire třeba... Neni to stylem Shield, že by to člověka strhlo napětim zvraty nebo tak něco... Ale je to zajímavý jako Wire, vzhledem k tomu jak to nastiňuje ty Americký vojáky, jejich přístup a to samý s Iráčanama...
ned 27. úno 2011 17:04:51
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
Re: Seriály :)
Crash master píše:
Ženatý so záväzkami. Kráľ sitcomov!
To fakt? Jako jo, když jsem se na to jako malý občas díval v televizi, tak to byla docela sranda, ale když jsem to viděl teď někdy, tak už to byla spíš hloupost. A kdyby se měl člověk dívat na každý díl, tak to fakt nevím, co bych o tom říkal.
Generation Kill - jo, taky se mi líbil ten skutečný pohled na válku, ale stejně to byla vcelku nuda.
Jo tou "nudou" mi Generation Kill trochu připomíná Wire... Jenže ten byl na 5 sérií, takže se to tam mohlo vléci ještě víc... A stejně to byl supr seriál...
pon 28. úno 2011 0:05:32
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
Zatím jsem teda viděl 5 dílů Wire, ale GK mi to nepřipomíná vůbec.
Sem myslel, že je to podobný po tý stránce, že to neni až tak akční a vlastně i trochu nuda... Ve Wire bylo hodně toho politikaření, což jinak tu detektivní práci trochu rozptylovalo..
úte 01. bře 2011 9:00:41
Maxipes Fík
Psycho
Jo, tak takhle to podobné je, ale takový ten feeling mám z obou úplně jiný. Ale do karet ti nahrává, že za oběma těmato seriálama stojí stejný scénárista - David Simon. (Stejně jako za The Corner)
Max: No vidíš, ten The Corner sem chtěl vidět... Ale nebyly titulky... Pak že je někdo přeloží až po Wiru.. Ani nevim jestli to nějak s nima dopadlo, asi spíš ne..
To TBBT se u nás celkem ujalo tyjo... To sleduje snad každej koho znám...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru