Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
Re: Alba v roce 2009
Liter poeta píše:
ale tak zase je to subjektivní pocit... neznamená že když měl Mercury 3 oktávový rozsah tak musí každýmu jeho zpěv respektive odstín hlasu sedět že ano
cornell ma udajne 4 a jake je jeho posledni album sracka
ale tak zase je to subjektivní pocit... neznamená že když měl Mercury 3 oktávový rozsah tak musí každýmu jeho zpěv respektive odstín hlasu sedět že ano
cornell ma udajne 4 a jake je jeho posledni album sracka
ono nezáleží ani na tom jaký má kdo rozsah, ale na spíš na odstínu no jinkak stejně by mě zajímalo podle čeho to měří já se třeba dověděl že Buckley měl 4 oktávy
ned 19. črc 2009 16:47:00
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
No ja nerikam, ze Mercury neumel zpivat, to zajiste umel, ale tu jeho barvu hlasu primo nesnasim Kor kdyz se vsude porad pousti We Are The Champions, Bicycle Race (:-D) a tak dale... Uz jsem na to alergicky no
Hawkey: treba onehda, jak jsem napsal, ze se tesim na Pearl Jam, co? To jsi musel trnout jeste tri dny
ned 19. črc 2009 17:35:53
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
Tsseract, Threat Signal, Divine Heresy, Periphery.....uroda uroda ... jak na tom sou Slayer Slaši?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru