Autor |
Zpráva |
Giingger
Suite-pee
Registrován: úte 27. kvě 2008 19:43:53 Příspěvky: 161 Bydliště: Praha 8
|
Re: Filmy
Jo, taky sem si rikala wtf, ale ono to nakonec nebylo spatny...
_________________ Life is a waterfall, We drink from the river, Then we turn around and put up our walls. Swimming through the void We hear the word, We lost ourselves, But we find it all?
|
pát 30. kvě 2008 19:32:49 |
|
|
lusius
Jet Pilot
Registrován: sob 02. úno 2008 23:17:49 Příspěvky: 2523 Bydliště: slovensko
|
D_M píše: Tak sem zas po dlouhý době viděl zajímavej film Babel se to jmenovalo. Zbožňuju když si pustim film a netušim co to bude zač ani žánr pomalu neznám... Tak tohle sem neznal a docela rozdíl od mých posledních dvou shlédnutých filmů (Václav, Gympl). Babel neni dokonalý dílo, ale mně se to fakt líbilo. Supr režie... Hlavně mi bylo sympatický, že se část děje odehrávala v Maroku (mám rád Maroko), část v Mexiku a část v nějakym Japonskym velkoměstě... Už to je zajímavý ne? A když se ty děje ještě šikovně prolínaj a je to hezky natočený tak těch 142 minut uteče jako nic... Babel je skvelý film, mám rada filmy, kde sa odohrávajú rôzne príbehy, zjavne nesúvisiace zo sebou, a až neskor sa dozvieš, kto koho poznal a že príbehy boli navzajom prepletené.... jj babel bol super, ale ešte lepší film, ktorý je v týchto príbehoch podobný, je film Crash, podla mna je lepší, tie príbehy su tam fakt silné a všetky súvisia s rasizmom...odporúčam.... a ja som presny opak, nenávidím, ked idem pozerať film a neviem o čom je, alebo aspon z akého je obdobia...
pát 30. kvě 2008 20:04:20 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
^^ Jo to Crash vypadá zajímavě, zkusim sehnat...
Tak asi zase ne tak úplně, že bych nevěděl do čeho du. Aspoň ten žánr základně - jestli je to komedie nebo horor... To vědět musim, ale jinak rači o tom filmu nic moc nečtu a nechám to prostě na mě působit. Většinou to bohužel nezapůsobí a když jo tak až pak koukám na net jakou to má odezvu a tak... Ale prostě na ty nejlepší filmy sem narazil fakt náhodou... Znal sem jen název a vylezlo z toho něco suprovýho... (jako Klub rváčů, Memento, Zelená míle, ...)
|
pát 30. kvě 2008 20:22:49 |
|
|
lusius
Jet Pilot
|
práveže ja si uplne rada prečítam najprv nejakú tu recenziu, predtým než ten film idem pozerať...no tak ten žáner musím vedieť určite... ..a aj čo sa týka deju aspon niečo...aspon kto tam je hlavná postava, a rada sa skor dozviem aj herecké obsadenie.... ....a ked aj na ten film počujem zlé kritiky, často sa stane že ma ten film milo poteší...ale teda často sa stáva aj to, že sa mi zdá, že ho prechválili....
pát 30. kvě 2008 20:27:34 |
|
|
D_M
Psycho
|
^ Nj právě že když si o tom něco přečtu tak už to pak během filmu srovnávám s tim co sem si přečet... No a nevim jestli z toho pak získám správnej vlastní dojem... Navíc mi příde, že některý filmy sou dělaný tak, že si fakt musíš o tom něco přečíst, protože se v tom pak ztrácíš a to je škoda tak by to podle mě nemělo bejt točený... Film má mluvit sám za sebe a ne, že si přečtu jak to na mě má působit a pak se na to pudu kouknout... Nevim no... Překvapení je holt překvapení... Jo a herce neznám... Jako jméno mi toho moc neřekne... Takže mi je fuk kdo v tom hraje...
|
pát 30. kvě 2008 20:55:15 |
|
|
lusius
Jet Pilot
|
no ja aj ked si tu recenziu prečítam...vždy si na ten film urobím svoj vlastný názor až ked si ho pozriem.... tá recenzia je skor pre mna iba taká pozvánka, že či sa vobec oplatí poctiť ten film mojou pozornosťou ....hej o nietorých filmoch si fakt musíš aspon prečítať o čom to zhruba je...bo neznášam ked niečo pozerám a začnu sa mi napríklad míliť postavy....
pát 30. kvě 2008 21:01:56 |
|
|
D_M
Psycho
|
Jo tak to se mi stává úplně normálně u asijskejch filmů... Všichni sou tam šikmooký, vypadaj hrozně podobně a jak pak má vědět kdo je kdo?
|
pát 30. kvě 2008 21:23:52 |
|
|
lusius
Jet Pilot
|
pát 30. kvě 2008 22:02:42 |
|
|
Mish
Suite-pee
Registrován: sob 02. úno 2008 19:11:16 Příspěvky: 27 Bydliště: Praha 10 - Vršovice
|
Kaťuša píše: Ááááá teraz tie najčudesnejšie filmy: Videl niekto Kubrickov Mechanický pomaranč alebo Lynchovu Mazaciu hlavu??? Ty gmóóóre, to je super nápad na diskusiu, že to nenapadlo mňa skor.... Mechanický pomeranč...Jeden z mých nejoblíbenějších filmu (možná nejoblíbenější?)...Knížka je ale pochopitelně ještě o něco lepší
|
úte 17. čer 2008 20:20:31 |
|
|
Martas.
Johnny
Registrován: stř 23. dub 2008 15:27:47 Příspěvky: 2260 Bydliště: Písek
|
Mish píše: Kaťuša píše: Ááááá teraz tie najčudesnejšie filmy: Videl niekto Kubrickov Mechanický pomaranč alebo Lynchovu Mazaciu hlavu??? Ty gmóóóre, to je super nápad na diskusiu, že to nenapadlo mňa skor.... Mechanický pomeranč...Jeden z mých nejoblíbenějších filmu (možná nejoblíbenější?)...Knížka je ale pochopitelně ještě o něco lepší Mechaniský pomeranč je super film, jen doufám, že mám na mysli ten samí co vy, sem někde slyšel že se točil remake toho starýho, ale slyšel jsem to jen jednou
|
úte 17. čer 2008 20:23:12 |
|
|