Tak se pustim do toho co sem slíbil.
1) Jak už sem psal tak ten rozhovor byl původně anglickej a nějakej redaktor celej rozhovor zpracoval a přeložil do němčiny... Pak někdo do Aj a já do Čj. Mohly nastat chyby, ale myslim, že by neměly bejt moc velký. Koukal sem i na tu německou verzi a zdálo se mi to OK (německy něco malinko umim).
2) To co chci říct je, že tohle téma je prostě strašně poutavý pro média... Lidi chtěj senzace, chtěj slyšet jak to je, ikdyž my všichni asi víme jak to je... Lidi by nejrači slyšeli, že se Daron se Serjem strašně hádaj a ještě lepší by bylo přímo video... Vždycky sou tyhle rozhovy zprostředkovaný a nám nezbejvá než věřit, že to tak fakt řek.. Má to bejt rozhovor se SOB, ale většinou se tam mluví místo jejich hudby o budoucnosti SOAD...
3)Rozhovor pochází ze stejný doby co jiný rozhovory a v nich Daron používal podobný věty, ale nikdy z toho nevyšlo něco tak "ostrýho"
4)Prostě si myslim, že článek je sepsanej tak, aby si lidi mysleli, že SOAD už nikdy víc a začli spíš přemejšlet kdo za to může...
Protože:
"Měsíce zkoušel Serj Tankian a oficiální strákna System of a Down naznačovat, že aktivity čtyř Arménů jsou jen symbolem krátké kreativní pauzy."
- nepříde mi, že by se někdy něco takovýho objevilo... nějak si nevzpomínám... vždycky mluvili o neomezený pauze...
“System of a Down už neexistuje – proto pokračuji se Scars on Broadway” - ale to my všichni víme... Když je hiatus tak asi neexistuje. Daron musel najít novej domov pro písně, aby je moch vydávat. Sám řikal, že si nechával songy, který se nehodily pro SOAD
"Když jsme si prvně položili tu otázku, když jsme začli přemýšlet o pauze, říkal jsem si, že to bude OK. Nepomyslel bych si, že to bude konec System of a Down, ale že se vrátíme po jednom nebou dvou letech."
- to si asi myslel každej z nás, možná si to teda myslel i Daron... což moc nevysvětluje proc hned založil kapelu, ale ok...
"Ale stal se opak: oddalujeme se čím dál více. A v tuto chvíli si nemáme co říct"
- to je dost možný, protože práce každýho z jednotlivců musí zabrat hroznýho času, Serj je workoholik v jednom interview sem čet, že skoro nespí... každopádně když si to uvědomim tak je to pár let a lidi ze střední sem ještě neviděl... žiju dál a nemám potřebu se s nima pořád stýkat, ikdyž byly fajn a rád se s nima kdykoliv sejdu...
"To vše bych mohl přinést do System of a Down, kdyby existoval."
- to by mohl, jenže SOAD má pauzu... každopádně Daron je ten kdo začal dělat jinej styl, protože se mu víc líbí takže by tyhle vlivy možná zakomponoval, ale SOAD by zas o něco vyměkli...
“Je to protože 95% písní System of a Down jsem napsal já.”
-tahle věta je jedna z těch co podle mě redaktor použil schválně trochu nemístně... v rozhovoru se totiž píše o textech, ale Daron určitě nenapsal 95% textu... hudby jo, ale ne textů... redaktor to spojil tak, aby to vypadalo efektivně...
"Jako ve “Stoner Love” se zábavným textem"
- ta píseň se jmenuje jinak... proč použil redaktor tehle název? ví redaktor správnej název písně?
"skvělé jméno: Scars on Broadway. A budu ho teď dlouho používat.” A když zavolá Serj a bude chtít dát do kupy System of a Down? “Pak to bude muset udělat sám.” Vyjasněné vztahy."
-zase spojení několika citací spolu s větama autora článku...
tohle neni objektivní... Daron tuhle větu už jednou použil: “Pak to bude muset udělat sám.” tenkrát se nad tim moc lidí nepozastavilo...
Je přece jasný, že se teď Daron soustředí na novou kapelu... Neni důvod proč by se měl letos vracet k SOAD když má rozjetou potenciálně úspěšnou kapelu.... Každopádně nikde v rozhovoru neřekl, že by se k SOAD nevrátil!
Prostě a jednoduše... Jediná novinka v rozhovoru je ta, že si Daron ze začátku myslel, že pauza bude kratší... Jinak nic novýho... Zůstává to dlouhodobym odloučenim s otevřenejma dveřma a možností pro návrat. Ne dnes, ne zítra, ne příští rok... To je podle mě to co se snažil Daron říct... Že je teď plně položenej do SOB. SOAD má pořád šanci na návrat. Za pár let... To sme, ale věděli i před timhle rozhovorem...
Ikdyby ne tak my s tim nic neuděláme...