Exkluzivní interview s Mariem Pagliarulou!!!
Ze
http://www.systemofadown.cz/Na řadě je překvapení číslo dvě. Interview s baskytaristou ze Serjovy skupiny FCC se podařilo pořídit fanince s přezdívkou "gobe", které tímto děkujeme!
Obětavý, vášnivý, netradiční jsou tři slova, která perfektně vystihují nadějného baskytaristu Maria Pagliarula. Mario se narodil a vyrůstal v Neapoli v Itálii. Posledních 15 let strávil budováním svého jména pro kariéru, jež zasahuje a dotýká se většiny žánrů a stylů. Jako jeden z nejzaměstnanějších Los Angeleských baskytaristů vystoupil na více než 300 živých vystoupeních mezi roky 2005 a 2008. I když tento hudebník účinkuje u mnoha rockových kapel, v jeho srdci sídlí funnky a soul.
1) Prožil jsi někdy podobné tour jako to se Serjem?
M: Profesionálně jsem už koncertoval v Itálii s umělcem Fiorellinem, ale tohle bylo moje první světové tour, které začínalo v Americe.
2) Jak dlouho už znáš kluky z FCC?
M: Seznámil jsem se s Danem Montim v roce 2006, když jsme hráli s houslovým umělcem Antoniem Pontarellim. Společně jsme taky pracovali a nahrávali, to bylo rok před tím, než jsem se seznámil se Serjem a zbytkem FCC v roce 2007. Dan se znal se Serjem a tak mi dohodil tuhle práci.
3) Vím, že jsi z Itálie, ale žiješ v Los Angeles. Líbí se ti Americký způsob života?
M: Ano i ne. Líbí se mi, že jsem vždy schopen si zajistit dobrou, profesionální práci, je to země s mnoha příležitostmi. Ve Spojených státech je taky víc prostoru a pohody, ale na druhou stranu se mi stýská po Italské kultuře a bydlení.
4) Co teď budeš dělat, když tour skončila?
M: Budu se poohlížet po dalším koncertování, jsem totiž spíš koncertní a studiový hudebník, tak se vždy poohlížím po dalším angažmá.
5) Co se ti nejvíc líbí na koncertování?
M: Navštěvování nových míst a být ve spojení s lidmi, které potkávám díky hudbě. Samozřejmě účinkování pro velké davy je pro mě opravdu zábava.
Fotky, které se do novinky nevešly: