Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
Re: Rozhovory s Johnem
Taky tak Tato kultura me nejak miji...
sob 19. črc 2008 18:29:52
linda
Administrátor
Čtyřlístek jsem milovala Já se snad zajdu do knihovny podívat, jestli tam třeba nějakou knihu nebo něco takovýho nemaj
Ale na komiksech mi přijde značně odpuzující ta cena
D_M: hlavně mě nebij, už končim s
sob 19. črc 2008 19:12:53
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
linda píše:
Čtyřlístek jsem milovala Já se snad zajdu do knihovny podívat, jestli tam třeba nějakou knihu nebo něco takovýho nemaj
Ale na komiksech mi přijde značně odpuzující ta cena
D_M: hlavně mě nebij, už končim s
čtyřlístu mám doma mraky (i ty stare když jsem byl ještě na houbách)....taky projedu
sob 19. črc 2008 23:04:50
flyerkuba
Lost in Hollywood
rozhovor je pěknej ale ještě možná víc mě zaujal ten druhej - ten anglicky mluví strašně hezky o tom vztahu k fanouškům a o fanoušcích:-) o to teď ještě víc chci na nákej koncert a tam se s ním potkat:)
rozhovor je pěknej ale ještě možná víc mě zaujal ten druhej - ten anglicky mluví strašně hezky o tom vztahu k fanouškům a o fanoušcích:-) o to teď ještě víc chci na nákej koncert a tam se s ním potkat:)
Jj taky se mi to líbilo, proto sem to sem dal. Překládat se mi to moc nechtělo a hlavně sem už neměl vůbec čas... Novinku sem nahrál na web 10 minut po tom co už sem měl odejít...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru