Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
Rammstein
Poslouchám tak po dlouhatácnký době Live aus Berlin a koukám že topic s Rammstein tu eště není... Tak jak? Na tyhle bandě sem vyrustal a taky jedna z mála něměckých posluchatelných, ale ty poslední alba se mě nelíběj!! Poslední dobrý bylo Mutter a pak eště na Reise reise bylo pár dobrejch kousků, třeba Keine lust, ten klip stěma slušivíma slečnama :p . Pecky jako Du hast, Ich will, Rammstein, Feur frei zůstanou v mém srdci navždy
Registrován: sob 02. úno 2008 23:17:49 Příspěvky: 2523 Bydliště: slovensko
Re: Rammstein
...Rammstein som počúvala ako mladšia a spolu so Soadom to boli prvé dve tvrdšiu hudbu hrajúce kapely, čo sa objavili v mojom živote....preto aj keď ich už teraz nepočúvam, mám ich rada....a okrem toho je to jediná kapela, kde mi nevadí ten príšerne znejúci, nepríjemne tvrdý jazyk akým je nemčina....ba naopak pri tejto kapele sa mi páčil....
....a súhlasím s vyhulekom staré albumy boli lepšie....sakriš a asi si ich idem hneď pustiť....
ned 19. říj 2008 17:00:06
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
Registrován: sob 02. úno 2008 23:17:49 Příspěvky: 2523 Bydliště: slovensko
...spevácky, si musíme priznať, hlavný spevák až tak nevyniká.....ale na rammsteine je najlepšia práve ich hudba....
ned 19. říj 2008 17:32:50
linda
Administrátor
Já je teda moc nemusim, ale některý věci se mi líbí. I u mě je to asi jediná skupina, kde tu němčinu snesu Z toho zpěváka jde chvílema strach Ale Bück dich živě se mi líbí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru