No na tu delku jsem si zezacatku taky nemohl zvyknout, ale ted uz ani kratke pisnicky nemam rad
Mi proste pripadne, ze tam clovek nestihne rozvinout svuj napad... A hlavne jak rikam, Tool me vubec, ale vubec zezacatku nezaujali
prvni pisnicka, ktera se mi trochu libila byla Jambi, tak jsem ji poslouchaval obcas, pak jsem si zacal poustet i zbytek alba a zacalo se mi to trochu libit, tak jsem poslouchal i ostatni alba, no a postupne jsem jim propadl
D_M: z 10,000 Days kazdeho prvne zaujme The Pot, 10,000 Days (tahle je o Maynardove [zpevakove] matce, ktera byla po mrtvici zhruba 27 let, coz je 10000 dni [doba od mrtvice po jeji smrt] castecne paralyzovana, takze tuhle a Wings For Marie ji venoval + jeste pisnicku Judith v A Perfect Circle) a nekdy Jambi i me, ale ted mam nejradsi Vicarious (nominovana na grammy
) a Right In Two (obvzlast tuto mam rad), ale mam z toho alba rad vsechny az na Viginti Tres (na kazdem albu maji nejakou blbost a par takovych kratkych agitek, kde se zkouseji nejake experimetny...)
Z Lateralus kazdeho prvne zaujme Schism a Parabola, taky zvlastni
A co se Pink Floydu tyce, tak jsou k nim velmi casto prirovnavani... Tvrdsi Pink Floyd se jim obcas rika...
A na Toolech hlavne miluji, mimo zpev, bici... Danny snad neni clovek
Zaposlouchejte se do nich a uslysite... Co on tam dela, to nema obdob
John hadra
Nechapu, jak si to muze pamatovat