Mno já teda neznám to "většina lidí zná kámošku, která hrozně žere Linkiny protože vypadaj tak a jsou takový"
ale tak zabrouzdal sem na wiki a na oficiální stránky LP, že si to ty
oficiální alba:
Hybrid Theory
Meteora
Live In Texas
Minutes to Midnight
Road to Revolution
Songs From The Underground - ty jediný nejsou u nás k dostání
z toho sou to dva živáky... to poslední obsahuje jenom 8 songů, z nihž sou 2 naživo...
plus mají ještě tyhle dvě alba:
Collision Course
Reanimation
remixový cd
takže at to vidim jak to vidim, za jejich 13cti letou kariéru vydaly 4 normální studiový alba a k tomu 2 živý cd a 2 remixový cd
singly nepočítám, ty má každá skupina
... každopádně mě to připadá, že ždímaj kde se dá a jenom sem se v tom utvrdil
jinak Qwerty co se týče jejich tvorby taková normálka řekl bych... ničím extra mě to neoslovilo
- jinak Under Attack jsou B-Sides od Linkin Parku, prostě nevydaný songy... proto se to u nás neprodávalo
- dále to Underground... to je první EP Linkin Parků, když se ještě menovali Hybrid Theory, ale pak to vyšlo ještě v re-edici pro jejich fanklub v americe, kterej se menuje Underground - proto to nebylo v prodeji u nás
- a jedeme dál... splitting the dna je nejspíš nějaký fake cd... druhý cd je totiž prej plný songů ze staré Chesterovy kapely Grey Daze...první je zase z půlky plný živáků a pak nějaký songy z dema... těžko říct
ale lidi se na jednom foru shodli, že je to fake cd co si poskládal nějakej týpek aby trochu vydělal...
- mno a pak tady máme Erection... "This is a FAKE album made by fans. It contains non-LP tracks by other artists (the first 12 tracks), and the next 13 tracks are the entire album of Meteora. Suprisingly enough, many people actually thought this was the new LP album when it came out."
mno
takže nejen, že LP vydělávaj těžký prachy na svých remixech a živákách, ale aj jejich fanoušci se přiživujou děláním fakových cd
tak, tolik k mojí analýze Linkin Park
předpokládám, že jako fanoušek si tohle všechno věděl, ale tak pro ty ostatní "nezasvěcené" by to mohli byt novinky