Re: 14.8.2013 - SYSTEM OF A DOWN - Praha REVIEW
Ahoj,
moc na psaní nejsem, omlouvám se, jeslti to někdy nebude mít hlavu ani patu.
Na Killswitch Engage a Flopping Molly jsem nebyl, takže bohužel nemůžu posoudit, jací byli. Když jsem přišel do areálu, zrovna začli hrát NOFX. Přiznám se, že to pro mě bylo celkem utrpení. Všechny písničky se mi zdály na jedno brdo-nepoznal jsem, kdy skončili s první a začli hrát druhou. Ta neuvěřitelná nuda byla občas proložená něčim, co se mi zdálo jako reggae- možná je to kravina, ale mejm uším to tak znělo. Mezi těma písničkama, který podle mě dokáže zahrát každá průměrná česká hospodská kapela(nezlobte se na mě prosím ti, co mají NOFX rádi) mluvilili furt něco o System of a Down fans, black people, system of a down fans, black people,system of a down fans, black people
až mi to přišlo trapný.
Když skončili, ulevilo se mi.
Během půl hoďky bylo vše připravený na tu pravou show.
Když SOAD začali hrát první tóny Aerials,no, naskočila mi husí kůže, která se držela tak nějak po celej koncert. Stejně jako před dvěma roky v Německu jsem si ze začátku koncertu trochu pobrečel
a vzpamatovával jsem se z toho, že ty kluky naše vidim
Pořádně jsem začal vnímat až BYOB. Bylo to prostě neskutečný, já pro to jiný slova nemám. Zdálo se mi, že to kluky baví, Serj během koncertu tancoval tak, jak to umí jedině on. Potěšil mě i tím, že řekl, že Praha je jeho nejoblíbenější evropský město(otázka je, jesltli to neřiká všude, kam přijede
).Daronovo ojíždění kytary a Psycho taneček taky stál zato, prostě SoaD tak jak je znám a zažít opět jejich koncert na vlastní oči a uši, to je prostě něco, co mi dodalo zase energii na hodně dlouhou dobu.
Jediná na co si nezvyknu je Johnovo "háro" který doufám, že hodně rychle shodí
.
Jinak, Serj se mi zdál(z mýho místa, stál jsem docela daleko) trochu hůř nazvučenej a zlamalo mě, že trochu zkrátli set( kvůli tomu, že hráli po 22 hodině?) a nezahráli A.D.D
kterou mám fakt rád a Holy Moutains. Musím si na to počkat až do příští středy do Berlína, kam se taky chystám
.
Jesltli ste dočetli až sem, tak