Jn, mně se to taky moc nelíbí. Přijde mi to jako vykradenej původní song, doplněnej o nějaký to tucání.. Který je tam ovšem vmáčknutý tak nějak nezajímavě a neuměle... Asi nej remixy jsou ty od DJ LethalRush.. Techno mixy, to je většinou horší no, ale myslim, že už sem taky viděl pár celkem dobrejch.. Tenkrát byl někde myslim nějakej zajímavej BYOB...
úte 13. bře 2012 21:51:54
Nikki
Lost in Hollywood
Registrován: ned 15. kvě 2011 15:43:18 Příspěvky: 912 Bydliště: London
Re: Youtube videa
mike sullivan píše:
...až na ty zremixovaný části je to pěkná písnička
jo no
stř 14. bře 2012 5:58:59
ei.ei
Marmalade
Registrován: pát 17. říj 2008 12:21:33 Příspěvky: 1085 Bydliště: Brno
s kapelou The Pretty Reckless (zpevacka je ta mala holcicka z filmu Grinch ) si zahral John a hrali Aerials
Registrován: ned 04. črc 2010 11:38:09 Příspěvky: 2094 Bydliště: Holíč, Slovenská republika
Mohla by si s nimi zahostovať.
ned 18. bře 2012 11:46:41
Nikki
Lost in Hollywood
Registrován: ned 15. kvě 2011 15:43:18 Příspěvky: 912 Bydliště: London
joo, na tohle jsem včera narazila na FB nemám tohle ráda. Prostě jak to nezpívá Serj, tak to stojí za prd, ale i přesto se občas na něco takovýho kouknu a musim uznat, že tohle je fakt dobrý. Poprvé co se mi líbí SOAD písnička zpívaná někým jiným. Navíc ještě holkou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru