A někdo tady něco z toho nemáte? Berane? Měl bych zájem jedině o nějaký ten proshot. Což je myslim jedině ta Francie 98? Kdyby sme se třeba domluvili na nějaký ceně, poslal bys mi to poštou? Jen tak informačně zatim...
čtv 05. dub 2012 20:16:39
B3RAN
Lost in Hollywood
Registrován: pon 08. pro 2008 13:07:17 Příspěvky: 587 Bydliště: Kladno
Re: Co je RARE?
Zatím to vše ještě stahuji, takže Vám nemohu poskytnout ještě žádné informace.
Takhle některá DVD budou označena jako NFT, takže by nemělo spatřit svět. Budou se měnit jen fakt za něco vzácné taky a mělo by se to zejména týkat koncertů 1998-1999 ostatní budou označena jako RT.
Já si myslím, že na ceně se dá vždy domluvit.
Proshot je také
System Of A Down - FarmClub.com (TV Show) SUGAR ale to by měl mít snad každý
1998-11-09 Paris, France - Canal+ (Studio 3) WAR Stejná kvalita, jako jsem sem vkládal. Toto video také každý má. To co máme my je kompletní to jest, že na začátku je úvod s moderátorem, který je představí a jde vidět Serj, jak jde na podium pak je to stejné. Objeví se logo SOAD a zpívají
Takže ta Francie 98 neni celý koncert, ale jen ten jeden song? Takže mě tam v podstatě asi nic jinak nezajímá... Beru už jen proshoty a popř. něco fakt zajímavýho..
pát 06. dub 2012 17:52:32
B3RAN
Lost in Hollywood
Registrován: pon 08. pro 2008 13:07:17 Příspěvky: 587 Bydliště: Kladno
Registrován: ned 04. črc 2010 11:38:09 Příspěvky: 2094 Bydliště: Holíč, Slovenská republika
Re: Co je RARE?
D_M píše:
Tak sem to stáhnul a chci vás varovat... Je to taková sbírka krátkejch nekvalitních nahrávek nejspíš mobilem... Asi jedna píseň je tam kompletní. Zvuk neni až tak špatnej, poslechnou se to dá, ale na videu neni prakticky vůbec nic vidět... Klepe se to, je to z dálky a tak.... Vhodný snad jen pro sběratele...
Keď to je takový shit vraj, tak ani DVD nebude nič moc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru