Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
Re: Do kdy to dají SOAD dohromady?
To máš pravdu. Ale já jako bezohlednej fanoušek to prostě neberu, no.. Je rozdíl mezi objektivním a subjektivním pohledem na věc.. podle objektivního dělá dobře, podle subjektivního mě trochu zklamal..
_________________ Uhněte krávy, vždyť život je krátký!
Jako docela by mě zajímalo jak to nakonec dopadne... Pořád mám naději a to turné nevypadá nereálně. Samozřejmě SOAD jako dřív nečekám, ale třeba by jim to na jednu sezonu a jedno CD ještě mohlo klapat, proč ne... Spíš mě trochu štve, že je aktivní jen Serj... Snad ostatní čekají na příští sezonu...
ned 10. říj 2010 21:58:20
linda
Administrátor
Max má pravdu
Ale taky jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne.
ned 10. říj 2010 21:59:34
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
Maxipes Fík píše:
Tak kdyby dal na názor fanoušků a dělal muziku, aby měl co nejvíc fanoušků, tak to není umělec, ale kokot.
musím vyjádřit souhlas s tímhle pěkná věta... každopádně... tomu "vyblbnutí se SOAD" se říká mládí jak to bude, kdoví, nikdy to ale už nebude jak předtim ale tak třeba se trefí do našich vkusů až se daj zase dohromady a něco splácaj
No, spíš ty organizátoři toho festivalu tak nějak mlžej. Možná záměrně možná nezáměrně... S největší pravděpodobností ještě neni nic 100% domluveno. Možná poslali žádost, možná jim něco přislíbily, ale divil bych se, kdyby už byla ruka v rukávu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru