Do kdy to dají SOAD dohromady?
Do kdy to dají SOAD dohromady?
Autor |
Zpráva |
Liter poeta
Old School Hollywood
Registrován: pon 17. bře 2008 15:28:42 Příspěvky: 4898 Bydliště: Hodonín
|
Re: Do kdy to dají SOAD dohromady?
souhlas a Scars určitě nejsou lepší než system of a down
|
stř 13. srp 2008 20:15:38 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
Liter poeta píše: souhlas a Scars určitě nejsou lepší než system of a down Ano, tohle je lepší než támhleto, tenhle je lepší než tamten... s hudbou to není jako s auty, letadly či zbraněmi, tyhle věci mají jasně dané parametry, kdežto hudba nic takového nemá, proto prostě nemůžeš říct, že Scars je lepší nebo horší než SOAD, lidi jako xnovys, rizek a D_M mají v hudbě veliký rozhled, a přesto se neshodují, proč? Protože jediné měřítko na hudbu je vkus. Ano, jsou tu další měřítka typu prodejnost, úspěchy, technika hry... ale vkus to prostě nepřebije, mě se taky libí Nirvana, ale vím, že Eric Clapton je mnohem lepší kytarista než Kurt Cobain. Jinak se ale přikláním na stranu těch, kterým se více líbí SOAD
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
(Podle skutečné události)
|
stř 13. srp 2008 20:20:44 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
já jako nemám v hudbě přehled to mám za tu neznalost joo? jinak sem myslel že neznalost je to srovnávat světovou válku s lokálním konfliktem
|
stř 13. srp 2008 20:23:35 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
Liter poeta píše: já jako nemám v hudbě přehled to mám za tu neznalost joo? jinak sem myslel že neznalost je to srovnávat světovou válku s lokálním konfliktem Nezlob se na mě, ale jestli máš v hudbě přehled, tak nemůžeš napsat jen tak že Scars je horší než SOAD Kor když Scars šéfuje mozek SOADu (Seržant fakt většinou zpíval než skládal ). Ty si myslíš, že armády mají rozdílné taktiky pro lokální a celosvětové konflikty? "Zpátky ani krok" platilo v druhý světový, ta byla před šedesáti lety
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
|
stř 13. srp 2008 20:28:57 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Valiavand píše: Ano, tohle je lepší než támhleto, tenhle je lepší než tamten... s hudbou to není jako s auty, letadly či zbraněmi, tyhle věci mají jasně dané parametry, kdežto hudba nic takového nemá, proto prostě nemůžeš říct, že Scars je lepší nebo horší než SOAD, lidi jako xnovys, rizek a D_M mají v hudbě veliký rozhled, a přesto se neshodují, proč? Protože jediné měřítko na hudbu je vkus. Ano, jsou tu další měřítka typu prodejnost, úspěchy, technika hry... ale vkus to prostě nepřebije, mě se taky libí Nirvana, ale vím, že Eric Clapton je mnohem lepší kytarista než Kurt Cobain.
Hezky řečeno, souhlas... Jen musim říct, že přehled zrovna velkej nemám. A v tom válčení prosim pokračujte jinde...
|
stř 13. srp 2008 20:33:27 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
Ano, budu doufat, že Liter zareaguje v Off Topicu a vysvětlí mi rozdíl mezi lokálním a celosvětovým konfliktem
|
stř 13. srp 2008 20:39:26 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
Valiavand píše: Liter poeta píše: já jako nemám v hudbě přehled to mám za tu neznalost joo? jinak sem myslel že neznalost je to srovnávat světovou válku s lokálním konfliktem Nezlob se na mě, ale jestli máš v hudbě přehled, tak nemůžeš napsat jen tak že Scars je horší než SOAD Kor když Scars šéfuje mozek SOADu (Seržant fakt většinou zpíval než skládal ). Ty si myslíš, že armády mají rozdílné taktiky pro lokální a celosvětové konflikty? "Zpátky ani krok" platilo v druhý světový, ta byla před šedesáti lety právě protože to skládal stejný člověk tak se to srovnávat mýslím že může, zvášť pokud Daron nahrával album sám( to nevim jistě), jistě že nejde, jednoznačně říct že ten a ten je lepší, ale dle určité hudební kvality se to srovnávat dá a všichni odborníci to taky dělají, takže například Red code jsou dle tohoto měřítka horší než Soad a tak sem to taky myslel i já
|
stř 13. srp 2008 20:44:31 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
Valiavand píše: Liter poeta píše: souhlas a Scars určitě nejsou lepší než system of a down Ano, tohle je lepší než támhleto, tenhle je lepší než tamten... s hudbou to není jako s auty, letadly či zbraněmi, tyhle věci mají jasně dané parametry, kdežto hudba nic takového nemá, proto prostě nemůžeš říct, že Scars je lepší nebo horší než SOAD, lidi jako xnovys, rizek a D_M mají v hudbě veliký rozhled, a přesto se neshodují, proč? Protože jediné měřítko na hudbu je vkus. Ano, jsou tu další měřítka typu prodejnost, úspěchy, technika hry... ale vkus to prostě nepřebije, mě se taky libí Nirvana, ale vím, že Eric Clapton je mnohem lepší kytarista než Kurt Cobain. Jinak se ale přikláním na stranu těch, kterým se více líbí SOAD taky souhlasim... me osobně je bližší rock než metal (pokud to hodně zjednodušim)..takže prostě scars pro mě maj lepší album než první 3 SOAD (první věc co jsem slyšel od soad bylo Aerials, což zase neni jejich klasicka věc)...M/H považuji za dokonalé, díky své k dokonalosti dotažené originalitě a přechody mezi žánry mám rad coldplay, stejně jako slipknot , beatles nebo hives, ale Scars je přesně moje krevní skupina a osobně doufám, že se nějakého jejich alba dočkám, i kdyby to bylo na úkor SOAD.. lynčujte mě, bijte mě, ale je to tak
|
stř 13. srp 2008 21:40:54 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
ale co se hudební kvality týče je podle mě Toxicity rozhodně lepší než scars ale jako celek mě scars za srdce vzali hned kdežto u toxicity to chvilku trvalo a to je tou kvalitou
|
stř 13. srp 2008 21:46:07 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
Liter poeta píše: ale co se hudební kvality týče je podle mě Toxicity rozhodně lepší než scars ale jako celek mě scars za srdce vzali hned kdežto u toxicity to chvilku trvalo a to je tou kvalitou podle mě ne a v klidu prohlasim, že toxicity je hodně přeceňované album
|
stř 13. srp 2008 21:48:04 |
|
|