Autor |
Zpráva |
_jane_
Johnny
Registrován: úte 11. lis 2008 13:00:20 Příspěvky: 2230 Bydliště: Most
|
Re: Prodám plakáty!!!hodně plakátů :-)
Vyhulek píše: jn zalekl se a zjistil že tolik postrů nemá njn uz je vsechny prodal me
|
sob 22. lis 2008 20:02:16 |
|
|
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
|
_jane_ píše: Vyhulek píše: jn zalekl se a zjistil že tolik postrů nemá njn uz je vsechny prodal me pche....to si s nim vyřídíme .... ...chudak wsepak vrátí od někada bude se divit proč ho chtěj všichni zlinčovat
sob 22. lis 2008 20:26:25 |
|
|
_jane_
Johnny
|
Vyhulek píše: _jane_ píše: Vyhulek píše: jn zalekl se a zjistil že tolik postrů nemá njn uz je vsechny prodal me pche....to si s nim vyřídíme .... ...chudak wsepak vrátí od někada bude se divit proč ho chtěj všichni zlinčovat ja ne ja sem spokojena jenom vy ho cete chudaka zlincovat
|
stř 26. lis 2008 18:31:54 |
|
|
Martas.
Johnny
Registrován: stř 23. dub 2008 15:27:47 Příspěvky: 2260 Bydliště: Písek
|
|
stř 26. lis 2008 18:52:41 |
|
|
_jane_
Johnny
|
heeej ja sem jeste tady
|
pát 28. lis 2008 15:47:56 |
|
|
flyerkuba
Lost in Hollywood
|
tak jsem konečně tu:) nějak jsem na to trochu zapomněl a pak se mi taky nechtělo dělat ten seznam:) ale tady ho máte : Dan Landa/Ema Watson/Karma HIM/Matrix Reloaded B3/Korn Rammstein/Anastacia HIM Linkin park/Busted Orlando Bloom/Linkin park Linkin park/LOTR:Návrat krále Linkin park/Atomic kitten Vlasta Horváth/Billie Joe Petr Bende/Vlasta Horváth/Green day King kong/Billie Joe Armstrong The Rasmus/Jay - US5 Bob Sinclair/No Name/Olsen twins Usher/The Rasmus Kobra11/S Club 7 No Name/Outkast Eminem Kobra 11/Saraha O' Connor Thalia/skateboardista O-zone/Usher Matt Damon/Diego Luna Eamon/Ruppert,Daniel,Emma(z Harryho Pottera) HP a vězeň z Azakabanu-Harry/HP a vězeň z Azakabanu-Hermiona/Aneta Langerová Orlando Bloom(troja) Bradd Pitt(troja) Martina Balogová/Julián Záhorovský Superstar 1-tvrdý papír Samuel/Blue/Tomáš Britney Spears/Gareth Gates Avril Lavigne/Keanu Reeves Orlando Bloom/Backstreet boys Jessica Alba(fantastic4)/David Beckham Backstreet boys/pes s brýlemi Tereza Kerndlová/Richie Piráti z Karibiku/Anastacia Eminem/René Steinke(Kobra 11) TATU/chlap se ženskou v plavkách při západu slunce Harry Potter s koštětem/Moby-nahatej Harry Potter LOTR:Návrat krále - Frodo Tomás Savka/Aneta Langerová Sámer Issa/Šárka Vaňková/Superstar koncert Ondře Brzobohatý/Daniel Radcliffe Petra Páchová/Petr Poláček Tomáš Savka/Veronika Zaňková vlk/Briteny Spears králík/Robbie Williams Avril Lavigne/spící vlci Kobra 11/Gareth Gates Christina Aguilera/Leonardo DiCaprio LOTR:dvě věže/TATU Atomic Kitten/Orlando Bloom(LOTR:dvě věže) Blue/O-zone Jojo/Sámer Issa Destiny's child/delfíni TATU/Will Smith (rozměr 4xA4) Dan Balan-O-zone/vánoční prasátka Arsenie Toderas - O-zone/Aneta Langerová Sámer Issa/Miluj mě,prosím Daniel Radcliffe/Kryštof Atomic kitten/The calling/Jon bon JOvi TATU(ukazující prostředníček)/Blue TATU/Busted Avril Lavigne/Frodo Katie Holmes TATU/Anthony Kiedis(RHCP) - TATU na výšku,Kiedis na šířku...velkej plakát... na každým řádku je jeden plakát,lomítko znamená jednu a drhuou stranu:)když tam jsou věci tři,znamená to,že je to veliksost2xA4většinou...jeden plakát o velikosti A3 a dva o vel.A4:) Ale tak vy nejste hlópí:) Tak piště zda máte o náký zájem:)
_________________ můj YT ( SOAD Berlin, Serj+Viza Praha,atd...)
|
sob 29. lis 2008 23:40:00 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Aha, tak tady bych A Silver Mt. Zion nebo Tool hledal asi tezko Zaujala me jedine Tereza Kerndlova, ale ta mi za to nestoji
|
sob 29. lis 2008 23:44:14 |
|
|
flyerkuba
Lost in Hollywood
|
nojo,tak je to hlavně pop,filmy a co tak frčí(teda spíš frčelo:D je to z časopisů typu BRAVo,pocorn atd.
|
sob 29. lis 2008 23:45:59 |
|
|
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
|
Hmmm O co bych tak měl zájem je KoRn. To je tak všechno
ned 30. lis 2008 2:06:28 |
|
|
flyerkuba
Lost in Hollywood
|
Vyhulek píše: Hmmm O co bych tak měl zájem je KoRn. To je tak všechno Nojo,vím,že moc tvrdších skupin tu není ,ale tak oni se v těhlech časopisech tolik neobjevujou Tady máš ty Korny : Jestli o ně máš zájem, tak mi napiš zprávu
|
ned 30. lis 2008 10:27:06 |
|
|